Hulp nodig bij de corona-herstelmaatregelen?

Laatste update 11 september 2020 Leestijd: 2 min

De impact van het coronavirus is voorlopig niet voorbij. Daarom komt er een nieuw, derde, steun- en herstelpakket voor ondernemers. Het nieuwe pakket gaat in op 1 oktober 2020.

Maatregelen als NOW (tegemoetkoming loonkosten) , TOZO (inkomensondersteuning zelfstandigen), TVL (tegemoetkoming vaste lasten MKB) en de borgstellingen, leningen en garantiefondsen blijven. Wel wordt van een aantal regelingen in deze derde ronde stapsgewijs de voorwaarden aangepast, zodat ze meer gericht zijn op de lange termijn. Ook kunt u tot 1 oktober 2020 nog belastinguitstel aanvragen. Dit uitstel loopt uiterlijk op 1 januari 2021 af. Wanneer u dan nog in de knel komt, krijgt u twee jaar de tijd om de opgebouwde belastingschuld af te lossen. Maar ook zijn er deze derde ronde nieuwe regelingen gericht op het stimuleren van investeringen en uiteindelijk economische groei.Wilt u weten van welke regelingen u gebruik kunt maken of heeft u hulp nodig bij de aanvraag ervan? Maak dan gebruik van het advies en de hulp van het Ondernemersklankbord.

Ondernemersklankbord (OKB)

De Stichting Ondernemersklankbord (OKB) is een landelijk netwerk met 300 adviseurs en één van de grootste, onafhankelijke non-profitorganisaties die zich belangeloos voor ondernemers inzet. Meer dan 100.000 ondernemers maakten al gebruik van het bedrijfsadvies en werden door een OKB-adviseur persoonlijk begeleid. In deze tijden van corona is deze hulp gratis!

Hulp nodig?

Vul het contactformulier in en één van de OKB-adviseurs neemt binnen 2 werkdagen contact met u op.

Aanmelden Ondernemersklankbord

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring