BOVAG Coronamonitor: geef ons uw input voor Prinsjesdag, een volgend noodpakket én de nieuwe cao

Laatste update 04 september 2020 Leestijd: 2 min

Morgenochtend ontvangt u per e-mail de nieuwste vragenlijst voor de BOVAG Coronamonitor. Met Prinsjesdag, een volgend steunpakket en cao-onderhandelingen in aantocht horen we graag hoe wij u kunnen ondersteunen. Met uw input kunnen we uw belangen in Den Haag immers zo goed mogelijk behartigen. De vragenlijst is ingekort en versimpeld. Vult u hem weer in? U heeft daarvoor tot woensdag 9 september 09.00 uur de tijd.

Met de vragenlijst willen we peilen hoe de crisis u raakt. Heeft u er vertrouwen in de crisis door te komen? En welke steun van de overheid heeft u daarvoor nodig? 

We horen ook graag in welke mate u positieve veranderingen ziet. Is uw omzet gestegen; tekent herstel zich af? Heeft u investeringen gedaan, nieuwe kansen aangegrepen door nieuwe diensten aan te bieden bijvoorbeeld? En wat heeft u nodig om die nog meer tot een succes te maken? 

Uw antwoorden gebruiken voor de lobby voor een volgend steunpakket, om invloed uit te oefenen op de kabinetsplannen die op Prinsjesdag wordt ontvouwd en in de Cao-onderhandelingen. 

Vult u de vragenlijst dus weer in? We rekenen op u!

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring