Ondernemer Wouter van Kuilenburg over Auto’s de Baas

Laatste update 09 oktober 2020 Leestijd: 2 min

Wanneer ga ik me verdiepen in een merk en maak ik niet meer gebruik van collega’s voor de toegang tot OE-data? Kies ik ervoor om alles zelf te doen of besteed ik uit aan een professionele partij? Hoe start ik met het digitale serviceboekje? Ook Autobedrijf Van Kuilenburg maakte de afweging in hoe om te gaan met originele fabrikantendata. In een gesprek met Gerard ten Buuren (voorzitter BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven) en BOVAG-voorzitter Han ten Broeke vertelt Wouter van Kuilenburg daarover en hoe de site autosdebaas.nl hem daarbij helpt.

Over Auto’s de Baas

Veel autobedrijven, schadeherstelbedrijven en merkdealers weten nog niet wat er nu al mogelijk is op het gebied van werken met originele fabrikantendata. Laat staan dat men weet hoe zich die toegang kunnen krijgen. ‘Auto’s de Baas’ helpt bedrijven op weg en laat zien welke opties er zijn om met de juiste training, ondersteuning en apparatuur moderne auto's de baas te blijven. Zo kunnen deze bedrijven hun toekomstkansen vergroten. 

Doe mee met de Team Challenge

Win een dag racen op Zandvoort of een volledig verzorgde BBQ voor het hele team. Hoe? Simpel. Ga naar autosdebaas.nl, beantwoord zeven vragen en upload een leuke teamfoto. De juiste antwoorden zijn allemaal te vinden op deze site door te lezen en de filmpjes te bekijken. Dus ga snel aan de slag! De Auto’s de Baas Team Challenge loopt acht weken. In die periode zijn er vier trekkingen waarbij u kans hebt om mooie prijzen te winnen voor uw hele team. Als u uw inzending hebt gestuurd, dingt u elke trekking mee naar de prijzen, tenzij u tussendoor al een prijs wint. Dus hoe sneller u meedoet, hoe meer trekkingen, hoe meer kans op mooie prijzen! 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring