Mis de training ‘Omgaan met criminaliteit en agressie’ op 10 november niet, meld u vandaag nog aan

Laatste update 22 oktober 2020 Leestijd: 2 min

Nu corona zo’n grote rol speelt om ons heen, zien criminelen misschien juist nu wel kans om ‘ongezien’ een auto te huren. Of heeft de klant daardoor wel een erg kort lontje aan de balie en wordt hij lastig of zelfs agressief. De training ‘Omgaan met criminaliteit en agressie’ leert u in één dag criminaliteit sneller te herkennen en om te gaan te met vervelende situaties aan de balie. Deze dag vindt 10 november plaats op de ‘coronaproof’ locatie van Innovam in Nieuwegein. De training gaat door bij voldoende aanmeldingen, meld u daarom snel aan! 

De training ‘Omgaan met criminaliteit en agressie’ wordt gegeven door specialisten op het gebied van fraude(preventie) en ervaringsdeskundigen uit de verhuurbranche. Deze dag is dus mede ontwikkeld door én voor ondernemers in de branche. 

Onderdeel van de training: 

  • Verdachte situaties herkennen
  • Legitimatie controleren en valse documenten herkennen
  • Onderscheid maken tussen malafide en bonafide klanten
  • De betekenis van wetgeving in deze situaties
  • Het inzetten van handige BOVAG-hulpmiddelen
  • Oefenen van een slechtnieuwsgesprek met een professionele acteur
De training helpt u en/of uw medewerker om sterker te staan achter de balie, en maakt uw verhuurbedrijf een stukje veiliger. Het is een investering in uw verhuurbedrijf en in de medewerkers in het bijzonder. 

Coronaproof trainingslocatie

De training vindt plaats op dinsdag 10 november, van 9:00 tot 17:00 uur. De training wordt bij Innovam in Nieuwegein gegeven, op een ruime locatie die voldoet aan de corona-eisen en waar goed wordt gelet op de navolging van de coronaregels, zodat u en/of uw medewerkers de dag veilig kunnen volgen. Meld u snel aan voor deze dag via de onderstaande button. 

Klik hier voor informatie en om aan te melden

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring