IBKI verplicht mondkapjes

Laatste update 01 oktober 2020 Leestijd: 2 min

Vanaf 1 oktober geldt in alle gebouwen op de IBKI-locaties – bij alle verplaatsingen – een verplichting tot het dragen van een mondkapje. Dit geldt onder meer voor deelnemers aan APK-examens, WRM-examens en Proeven van Bekwaamheid.

Deelnemers, medewerkers en beoordelaars zijn verplicht om bij binnenkomst hun handen te ontsmetten én een mondkapje te dragen. Deze verplichting geldt in alle gangen, de pantry’s en overige ruimtes waar bezoekers en medewerkers elkaar kunnen treffen. Het gebruik van mondkapjes in de lokalen, hallen of wachtruimtes is niet verplicht, behalve als mensen zich verplaatsen. 

APK-examens

Deelnemers aan een APK-examen worden verzocht om zelf een mondkapje mee te nemen. Indien zij dit niet bij zich hebben, zal IBKI dit aan de deelnemer verstrekken zodat toch aan het examen kan worden deelgenomen. Bekijk hier meer informatie over de coronamaatregelen rondom APK-examens.

WRM-examens

Naar aanleiding van de mondkapjesplicht is het WRM-protocol, dat al van kracht was, geactualiseerd

Proeven van Bekwaamheid

Deelnemers aan een Proeve van Bekwaamheid moeten in het IBKI-gebouw een mondkapje dragen. Tijdens de examens hoeft dat niet. Lees hier meer informatie over coronamaatregelen rondom Proeven van Bekwaamheid.

Mondkapje nodig?

Bij de BOVAG Ledenwinkel kunt u ‘coronaproducten’ bestellen zoals mondkapjes, desinfectiemiddelen en persoonlijke beschermingsmiddelen.

Naar BOVAG Ledenwinkel

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring