Digitale ALV Autodealers op 24 november

Laatste update 14 oktober 2020 Leestijd: 2 min

De afdeling BOVAG Autodealers organiseert op dinsdag 24 november 2020 (van 13.30 tot 14.00 uur) een Algemene Leden Vergadering (ALV). Het afdelingsbestuur heeft besloten om de ALV digitaal te organiseren, vanwege de coronamaatregelen omtrent samenkomsten.

Agenda:

  • Herbenoeming voorzitter BOVAG Autodealers
Na een eerste zittingstermijn is Bert de Kroon (Vallei Autogroep Veenendaal) als voorzitter van afdeling Autodealers aftredend en herkiesbaar. Het bestuur draagt Bert de Kroon voor, voor een tweede periode van 4 jaar.  
  • Herbenoeming leden BOVAG Ledenraad namens BOVAG Autodealers

Na een eerste zittingstermijn zijn de volgende leden aftredend en herkiesbaar: Marco van Veldhuizen (Auto Avenue Tilburg), Chiel van Zeijl (Wassink Autogroep Doetinchem) en Bert de Kroon (Vallei Auto Groep Veenendaal en voorzitter BOVAG Autodealers). Het bestuur draagt deze kandidaten voor, voor een tweede periode van 4 jaar.  

  • Herbenoeming bestuurslid BOVAG Autodealers

Na een eerste zittingstermijn is Jan-Geerlof de Ruiter (Stam Autogroep Amersfoort) aftredend als bestuurslid BOVAG Autodealers en herkiesbaar. Het bestuur draagt Jan-Geerlof de Ruiter voor, voor een tweede periode van 4 jaar.  

Tijdens de ALV zullen wij u vragen akkoord te gaan met bovenstaande herbenoemingen. Tegenkandidaten kunnen zich melden tot uiterlijk 10 november 2020 via autodealers@bovag.nl. Het is niet mogelijk om voor de Ledendraad (B) tegenkandidaten voor te dragen. 

Aanmelden

U kunt zich voor deze ALV aanmelden door een e-mailberichtje te sturen aan: autodealers@bovag.nl (graag met vermelding van uw bedrijfsnaam en vestigingsplaats en de naam van de persoon die zal deelnemen).

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring