Laatste twee kansen voor de Team Challenge 

Laatste update 06 november 2020 Leestijd: 2 min

De teams van Auto Mazier uit Ermelo en van Autobedrijf Bertil Jansen uit Den Ham gaan een dag racen bij Bleekemolen Racing Experience in Zandvoort. Andere winnaars van de Team Challenge van Auto’s de Baas gaan karten, barbecueën, proberen te ontsnappen uit een escape room of hebben nu tafelvoetbal in hun bedrijf staan. Waar gaat u voor? Ga naar autosdebaas.nl om ook mee te doen met de laatste twee ronden van de Challenge of om het webinar over OE-data te bekijken.

Meedoen aan de Team Challenge is niet ingewikkeld. Alles wat u hoeft te doen, is naar autosdebaas.nl gaan, zeven vragen te beantwoorden en een leuke teamfoto of –video bij te voegen. De jury kiest bij elke trekking uit alle goede inzendingen de prijswinnaars, en kijkt daarbij naar de leukste, beste en opvallendste teamfoto of -video. U heeft nog twee keer kans op mooie prijzen. En als u er toch bent: neem een kijkje op autosdebaas.nl en lees of bekijk ervaringen van collega’s met OE-data, test uw eigen kennis hierover in de quiz, kijk het webinar terug en lees hoe u kunt starten of verder kunt komen met het gebruiken van OE-data.

In gesprek over o.a. Auto's de Baas

Bekijk hier het gesprek dat Maarten Bouwhuis had met Gerard ten Buuren (voorzitter BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven) en Han ten Broeke (algemeen voorzitter BOVAG), waarin zij onder meer ingaan op de afgelopen maanden en de plannen voor onafhankelijke autobedrijven voor de komende tijd. 

 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring