Henk Rotman herkozen en Van Leeuwen in BOVAG-ledenraad

Laatste update 13 november 2020 Leestijd: 2 min

Tijdens de Algemene LedenVergadering is het voorzitterschap van Henk Rotman van BOVAG Truckdealers verlengd met 1 jaar. Tijdens dezelfde vergadering werd Pieter van Leeuwen van Van Leeuwen Truckservice gekozen tot lid van de BOVAG-ledenraad. Aansluitend aan de ALV konden deelnemers meedoen aan het webinar over de Franchisewet.

Hoewel het voorzitterschap van Henk Rotman voor twee jaar kon worden verlengd, koos hij zelf voor de termijn van 1 jaar. Dit geeft BOVAG de ruimte om op zoek te gaan naar een goede opvolger. Binnenkort volgt hiervoor een oproep met een profielschets voor een nieuwe voorzitter.  

De stemming voor zowel Rotman als voor Van Leeuwen ging voorspoedig waarmee de hele ALV binnen tien minuten kon worden afgerond. De stemmingen vonden digitaal plaats en waren gewogen stemmingen waarmee ze statutair formele besluiten waren. BOVAG-branchemanager Truckdealers Aad Verkade was blij met de opkomst: “Het is goed om te zien dat mensen ook op afstand hun verantwoording nemen binnen onze vereniging.” 

Op het eveneens digitale webinar over de Franchisewet dat aansluitend aan de ALV plaatsvond, kreeg BOVAG diverse positieve reacties. Meer weten over deze Franchisewet? Bekijk de animatie hierover en lees in de informatie in het BOVAG Franchisedossier

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring