Website gelanceerd met alle protocollen voor veilig werken

Laatste update 29 mei 2020 Leestijd: 2 min

VNO-NCW en MKB-Nederland hebben samen met de overheid een website opgezet met een helder overzicht van alle coronaprotocollen. Op mijncoronaprotocol.nl kunnen ondernemers en werknemers snel het voor hem of haar relevante protocol vinden, met daarin richtlijnen om veilig te werken in de anderhalvemetereconomie. Ook het protocol voor rijscholen is op de website te vinden, net als de nieuwste versie van het protocol voor de mobiliteitsbranche (inclusief de wijziging voor de deelautobedrijven).  

De protocollen bevatten een uitwerking van de RIVM-adviezen, toegespitst op de werkvloer van de verschillende branches. Bij elk protocol krijgt de websitebezoeker een soort leeswijzer, maar voor de inhoud wordt er vervolgens doorverwezen naar het definitieve protocol op de website van de betreffende branchevereniging. Kijk voor meer informatie op mijncoronaprotocol.nl

Protocollen op mijnBOVAG

U kunt uiteraard de protocollen voor de mobiliteitsbranche en rijscholen direct op mijn.bovag.nl downloaden. 

Checklists en posters

BOVAG heeft daarnaast handige hulpmiddelen ontwikkeld om veilig te winkelen en werken in de anderhalvemetersamenleving, waaronder diverse checklists en posters:

 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring