BOVAG start nieuwe campagne richting (startende) kampeerders 

Laatste update 26 mei 2020 Leestijd: 2 min

Het gros van de Nederlandse vakantiegangers geeft aan deze zomer, vanwege de coronabeperkingen, op reis te gaan met de eigen auto, al dan niet mét kampeermiddel. Zo blijkt uit consumentenonderzoek van BOVAG. Er ontstaat daardoor een markt van nieuwe kampeerders: starters die in de markt zijn voor een kampeermiddel. Daarom is BOVAG een campagne gestart om kamperen én de BOVAG-kampeerbedrijven te promoten. Een zorgeloze vakantie begint immers bij de BOVAG Kampeervakman.  

Er mag weer wat meer, er kan weer wat meer. Voorzichtig versoepelen de maatregelen en Nederlanders maken weer vakantieplannen. Dat zien we terug in het groeiend aantal showroombezoeken. Dat Nederlanders zich beraden op een kampeervakantie is natuurlijk niet zo gek, want met je eigen kampeermiddel ben je vrij om te gaan en staan waar je wilt. Dat blijkt ook uit consumentenonderzoek van BOVAG: Nederland geeft aan deze zomer met de auto op vakantie te gaan, al dan niet mét kampeermiddel. Er ontstaat daardoor een markt van nieuwe kampeerders: starters die in de markt zijn voor een caravan, camper of vouwwagen. Een mooie kans voor BOVAG-kampeerbedrijven dus! 

Online

Daarom is BOVAG afgelopen weekend een campagne gestart om de BOVAG-kampeerbedrijven te promoten. Een zorgeloze vakantie begint immers bij de BOVAG Kampeervakman, of het nu gaat om een gloednieuw, gebruikt of huurexemplaar. De campagne is er daarnaast op gericht om kamperen te promoten en belicht specifiek het eigen sanitair in de meeste caravans en campers én het huren van een kampeermiddel, voor starters die liever eerst willen proberen. De campagne draait komende maand om te beginnen op Facebook en (online) op plekken waar de doelgroep zich oriënteert op de aanschaf van een kampeermiddel. Maar met het verder versoepelen van de coronamaatregelen zal BOVAG gedurende de zomer én in het najaar opschalen naar meer publieksmedia. Houd de BOVAG-media in de gaten voor meer informatie.   

Bekijk de campagnepagina voor consumenten: bovag.nl/kamperen2020

Voorbeeld van promotie op Facebook:

SM.png

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring