Richtlijnen voor verantwoord winkelen

Laatste update 30 maart 2020 Leestijd: 1 min

Met een nieuw protocol voor retailers en hun klanten willen ondernemersorganisaties en het ministerie van Economische Zaken en Klimaat ervoor zorgen dat mensen zo verantwoord mogelijk hun aankopen kunnen doen en winkelmedewerkers op een veilige manier kunnen werken.

De maatregelen in het protocol zijn bedoeld om besmettingen met het coronavirus te voorkomen en de gevolgen van het nieuwe virus te beperken. In aanvulling op alle goede initiatieven die hiervoor in het land al worden genomen ondersteunt het protocol ondernemers om de regels op een eenduidige manier te communiceren. Daarnaast nemen ondernemers diverse sectorspecifieke maatregelen, zoals het invoeren van een deurbeleid en een haal- en brengservice voor auto’s en andere voertuigen van klanten. BOVAG heeft een poster ontwikkeld die u zelf kunt printen en in uw zaak kunt ophangen, zie hier de poster
  
Voorzitter Jacco Vonhof van MKB Nederland is dezer dagen met een speciaal spotje tevens te horen op de radio. Beluister de commercial hier.
 
Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring