Maar liefst 60 kampeerbedrijven doen mee met BOVAG Occasiondagen in april

Laatste update 05 maart 2020 Leestijd: 2 min

Tijdens de BOVAG Occasiondagen van 10 t/m 19 april worden consumenten verleid om een aankoop te doen bij een van de deelnemende BOVAG-kampeerbedrijven. Deze campagne is onderdeel van de grootse Kampeer 10-daagse van ANWB, waar BOVAG op aanhaakt. In het hele land worden leuke activiteiten, workshops en (verkoop)acties gehouden gericht op de familiekampeerder. Maar liefst zestig BOVAG-kampeerbedrijven hebben zich voor 1 maart aangemeld. Wilt u ook nog aanhaken en heeft u zich niet voor 1 maart aangemeld? Doe dit dan alsnog zo snel mogelijk. 

Om families te verleiden tot een bezoek aan een BOVAG-kampeerbedrijf tijdens de 10-daagse, geven we hele mooie cadeaupakketten weg. Als een consument in deze periode een caravan, vouwwagen of camper bij één van de deelnemende bedrijven koopt, dan krijgt hij het Zorgeloos op Vakantie Pakket ter waarde van 50 euro cadeau. Deelnemende BOVAG-bedrijven kunnen ook extra activiteiten op hun locatie verzorgen: de BOVAG Zorgeloze Vakantie Workshop en Kampeercheck Challenge. Lees hier meer over op mijn.bovag.nl/occasiondagen

Volgende week ontvangen de bedrijven die zich voor 1 maart hebben aangemeld voor een van de acties meer informatie. Heeft u zich nog niet aangemeld en wilt u toch meedoen? Vul dan zo snel mogelijk het aanmeldformulier in.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring