eHerkenning in 1 dag voor BOVAG-leden

Laatste update 30 maart 2020 Leestijd: 3 min

Om zaken te regelen met een overheidsinstantie, heeft een bedrijf steeds vaker eHerkenning nodig. Zo ook bij het aanvragen van corona-steun. Heeft u al eHerkenning op het juiste niveau? BOVAG-leden kunnen een eHerkenning in één dag aanvragen.

Door samenwerking met een partij die het aanvraagproces volledig heeft geautomatiseerd, kunnen BOVAG-leden binnen één werkdag eHerkenning krijgen tot niveau drie. Dat kan anders wel eens tien tot twaalf weken duren. Ga direct naar meer informatie en aanvragen.
 
Bedrijven en ondernemers moeten zich steeds vaker en op allerlei niveaus online identificeren met eHerkenning. Het is een digitale handtekening om de digitale veiligheid van uw bedrijf te vergroten Meer dan vierhonderd overheidsorganisaties werken ermee. U heeft het ook nodig bij bijvoorbeeld het aanmelden van energiebesparende maatregelen, het ziekmelden van een medewerker bij het UWV of het indienen van btw-aangifte. De digitale handtekening is er in verschillende niveaus; de overheid adviseert minimaal niveau drie.
 
Enkele voordelen van eHerkenning via BOVAG:
  • eHerkenning binnen één dag tot niveau drie
  • Een korting van tien procent op een nieuw eHerkennings product bij Digidentity die wordt verrekend bij verlenging na 1 jaar
  • Een volledig digitaal proces
  • Het Self Service Portaal inclusief en altijd beschikbaar, inclusief een of meerdere beheerdersrollen
  • Onbeperkt aantal machtigingen op de eHerkenning producten door het Self Service Portaal
  • Volledig digitaal ketenmachtigen aanvragen en accepteren, met een eenmalige verhoging die daarna onbeperkt gebruikt kan worden. Het maakt dus niet uit voor u 1,2,3 of meer ketenmachtigingen nodig heeft in tegenstelling tot bij andere aanbieders.
  • Elk moment van de dag inzage in alle producten en heel gemakkelijk rechten of machtigingen intrekken of toevoegen.
  • De mogelijkheid via het Self Service Portaal ook andere producten direct aan te schaffen zoals SSL certificaten bijvoorbeeld
 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring