ANWB Kampeer 10-daagse geannuleerd, ook BOVAG-activiteiten gaan niet door

Laatste update 17 maart 2020 Leestijd: 2 min

De ANWB is genoodzaakt om de stekker uit de plannen voor de Kampeer 10-daagse te trekken, vanwege de uitbraak van het coronavirus. Het evenement zou plaatsvinden van 10 t/m 19 april. De activiteiten van BOVAG voor deze 10-daagse komen daarmee ook te vervallen.

Voorlopig staat het evenement on hold, tot Nederland deze crisis te boven is. Intussen beraadt BOVAG zich wel op mogelijkheden om de BOVAG Occasiondagen, de Zorgeloze Vakantie Workshop en de Kampeercheck Challenge op een later moment dit jaar alsnog te organiseren. Hopelijk kan BOVAG dan opnieuw met ANWB optrekken.

BOVAG is er voor u

Het coronavirus heeft zowel voor de volksgezondheid als voor de economie grote gevolgen. Er komt veel op u af als ondernemer. BOVAG helpt u waar mogelijk, daar kunt u op rekenen. Bijvoorbeeld door u regelmatig van relevante informatie te voorzien en door te lobbyen voor snelle steunmaatregelen voor de mobiliteitsbranche. Op mijn.bovag.nl/corona vindt u een liveblog, waar doorlopend nieuws rond corona wordt gepubliceerd. Ook vindt u daar relevante informatie voor u als werkgever en ondernemer in de mobiliteitssector. 
 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring