Wilt u iets kwijt over het reserveren van rijexamens bij CBR? Laat het voor vrijdag 19 juni 09.00 uur weten in de Coronamonitor

Laatste update 18 juni 2020 Leestijd: 2 min

Heeft u een mening over de reservering van rijexamens bij het CBR, vul dan voor vrijdag 19 juni 09.00 de vragenlijst voor de BOVAG Coronamonitor in. De link hiernaar heeft u afgelopen woensdag per e-mail ontvangen. Naar aanleiding van signalen van leden over het reserveren van examens bij het CBR hebben we vragen hierover toegevoegd aan de monitor. Deze input gaan wij onder andere gebruiken in onze gesprekken met het CBR. De antwoorden zijn anoniem; ze zijn niet naar uw bedrijf of u persoonlijk herleidbaar. Ook als u de vragenlijst nog niet eerder heeft ingevuld, is het geen probleem om nu in te stappen.

Speciale vragen voor rijschoolhouders

Als input voor onze gesprekken met de rijscholenbranche stellen we in deze BOVAG Coronamonitor extra vragen over de inkoop van examens. Vul daarom uiterlijk vrijdag 19 juni 09.00 uur (opnieuw) de vragenlijst voor de BOVAG Coronamonitor in. Zoals gebruikelijk vragen we verder hoe het in algemene zin met u gaat. Merkt u ook iets van een positieve trend? Zijn er dingen veranderd sinds de laatste persconferentie van het kabinet? En hoe tevreden bent u over de hulpregelingen voor ondernemers? De uitkomsten van de BOVAG Coronamonitor publiceren we steeds op mijn.bovag.nl/coronamonitor.

BOVAG-lobby gaat door

Behalve voor de rijscholen en andere afdelingen, zet BOVAG zich in voor ondernemersbrede belangen. Zo zijn we in gesprek met de Belastingdienst over de voorwaarden van de Coulanceregeling. Invullen van deze vragenlijst is dus nog steeds van belang!

Heeft u een vraag over deze ledenpeiling of heeft u ergens hulp bij nodig? Bel dan met BOVAG Ledenadvies: (030) 65 95 300. 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring