Speciale weggeefactie voor caravan- en camperbedrijven: bestel uw actiepakket vóór 23 juni!

Laatste update 16 juni 2020 Leestijd: 2 min

Speciaal voor BOVAG Caravan- en Camperbedrijven hebben we samen met de BOVAG Ledenwinkel een actie opgezet. Tot 23 juni kunt u gratis en voor niets het BOVAG Actiepakket Tolvignetten en Milieustickers bestellen om weg te geven aan uw klanten. Let op: na deze datum vervalt deze actie en kunt u het genoemde actiepakket alleen nog tegen betaling bestellen. En voor deze actie geldt: op = op. Dus wees op tijd! 

Waarom deze actie? 

De coronamaatregelen in binnen- én buitenland gooien flink wat roet in het eten van veel vakantiegangers. Hoewel de laatste persconferentie hoopgevend is wat het vakantieseizoen betreft, zijn veel consumenten voorzichtig met het (opnieuw) vastleggen van (aangepaste) vakantieplannen. Vermoedelijk beslissen velen pas op het laatste moment, aan de hand van de actualiteit, waar de reis naartoe gaat. De termijn om dan nog eventueel benodigde vignetten of milieustickers aan te schaffen wordt daarmee (te) kort. Dus bedachten we deze actie in samenwerking met de BOVAG Ledenwinkel. Hiermee kan uw klant op korte termijn alsnog de benodigde vignetten bestellen en ook nog eens met tien procent korting. Dat is een mooi cadeau voor uw klant, toch? 

Het werkt zo:

Ga naar de BOVAG Ledenwinkel en zoek op ‘vignet’. Bestel voor 23 juni het BOVAG Actiepakket Tolvignetten en Milieustickers, met daarin 40 kortingscodes en bijbehorend promotiemateriaal (poster en flyers). Tot die tijd is deze actie exclusief voor leden van BOVAG Caravan- en Camperbedrijven en zijn de kosten voor deze pakketten voor rekening van de afdeling. Vanaf 23 juni worden de overige pakketten tegen betaling aangeboden aan alle BOVAG-leden. 

Vragen over deze actie? Bel of mail dan met uw branchemanager Maarten Mastop: T (030) 659 52 30, E maartenmastop@bovag.nl

In het actiepakket zit onder andere de volgende poster:
Vignetten.PNG

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring