Rapportages viaBOVAG.nl: benchmark in de maak en handige toepassingen

Laatste update 18 juni 2020 Leestijd: 3 min

De rapportages van viaBOVAG.nl vindt u op mijnondernemersportaal.nl. Hier vindt u alle detailinformatie over hoe uw advertenties presteren op viaBOVAG.nl. Binnenkort kunt u uw bedrijf benchmarken met andere vergelijkbare bedrijven. Als u klant bent van Bovemij, vindt u in mijnOndernemersportaal nog meer handige toepassingen. 

Op korte termijn gaat viaBOVAG.nl de rapportages uitbreiden met de mogelijkheid om u te benchmarken met vergelijkbare collega-bedrijven. Ook krijgt u gelijk tips waarmee u de prestaties van uw advertenties kan verbeteren. Het voordeel van een eigen portaal is dat viaBOVAG.nl de data kan gebruiken om u te helpen. Hier gaan we de eerste stappen mee zetten. Meer informatie volgt!

Bent u ook klant van Bovemij?

Dan heeft Bovemij voor u in het mijnOndernemersportaal nog meer handige toepassingen om u het ondernemen makkelijker te maken. Bijvoorbeeld:

Apk-marktaandeel vergroten

Wat is uw marktaandeel per postcodegebied in uw omgeving en waar liggen nog kansen? Welke apk-klanten bent u verloren? Hebben ze vorige keer wel bij u de apk laten uitvoeren, maar deze keer niet meer? Dit zijn klanten die u wilt terugwinnen. Op mijnOndernemersportaal vindt u informatie die u helpt om uw apk-marktaandeel te verhogen en die bijdragen aan een goed gevulde werkplaats!

Deze klanten zijn toe aan een nieuwe auto

Op basis van een voorspellend model ziet u op mijnOndernemersportaal welke klanten toe zijn aan een nieuwe auto. U krijgt informatie over de auto, zoals de periode dat uw klant de auto in bezit heeft en de datum van de laatste keuring. Op basis van het algoritme weten we dat uw klant waarschijnlijk open staat voor een nieuwe auto. Als het mogelijk is, worden er ook maximaal drie auto’s uit uw voorraad ‘gekoppeld’ die bij de klant zouden passen. Zo kan u direct een passend voorstel doen.

Bekijk de inkooptips

Op basis van allerlei factoren (zoals courantheid en het aantal stadagen) krijgt u een voorspelling te zien van naar welke auto’s er veel vraag is in uw regio. Dit doen we niet alleen op basis van auto’s die u in het verleden regelmatig hebt verkocht. Er wordt ook gekeken naar uw regio en u krijgt ook inkooptips voor auto's die u misschien niet altijd in voorraad heeft staan, maar waarvan we verwachten dat het een buitenkansje is om ze in te kopen.

Als u meer wilt weten, klik dan hier

Bekijk hier al het nieuws over viaBOVAG.nl

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring