Online event Mobiliteitsalliantie 25 juni met o.a. minister I&W en voorzitter BOVAG

Laatste update 25 juni 2020 Leestijd: 2 min

Op donderdag 25 juni presenteerde de Mobiliteitsalliantie een online event, getiteld ‘Mobiliteit in Transitie’. Hier staat de vraag ‘hoe verder met mobiliteit tijdens en na corona?’ centraal. Met onder meer minister Cora van Nieuwenhuizen, voorzitter SER Mariëtte Hamer van Denktank Corona en tal van hoofdrolspelers uit de mobiliteit, waaronder uiteraard ook BOVAG voorzitter Han ten Broeke. Het programma is van 10.00 tot 11.00 uur.

De coronacrisis heeft ons land bij verrassing gegrepen en zal ons allemaal nog lang in zijn greep houden. Een van de getroffen onderdelen van onze samenleving is de mobiliteit. Niet alleen is de mobiliteit hard getroffen, ook is duidelijk geworden hoe cruciaal mobiliteit is om de economie en het maatschappelijke leven weer in beweging te krijgen.

Op donderdag 25 juni presenteert de Mobiliteitsalliantie in een interactief online programma een onderzoeksrapport en een update van het Deltaplan Mobiliteit. Vanuit de studio in Nieuwspoort Den Haag wordt de toekomst van de mobiliteit besproken in zowel concrete stappen om uit de coronacrisis te komen, alsook de keuzes die een volgend kabinet zou kunnen maken.

In het programma komen vertegenwoordigers van de Mobiliteitsalliantie, minister Cora van Nieuwenhuizen en Mariëtte Hamer van de Denktank Corona. Ook gebruikers van mobiliteit komen aan het woord. Namens BOVAG is voorzitter Han ten Broeke aanwezig.

Bekijk ook de animatie over het opstarten van mobiliteit nu de coronamaatregelen steeds verder versoepelen.

Aanmelden

U bent van harte uitgenodigd om deel te nemen aan dit digitale evenement waarbij natuurlijk ook de mogelijkheid is om (digitaal) mee te discussiëren. Meld u aan door een e-mail te sturen naar mobiliteitsalliantie@tln.nl.

Webinar gemist?

Heeft u het webinar van 25 juni gemist of wilt u het terugkijken? Klik hieronder:

Webinar mobiliteitsalliantie terugkijken

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring