Meld u aan voor het webinar ‘Klantgerichter door de crisis’ bij Porsche Centrum Gelderland

Laatste update 16 juni 2020 Leestijd: 2 min

BOVAG organiseert op donderdag 25 juni een webinar over klantgerichtheid met expert Sydney Brouwer en Mark Wegh van Porsche Centrum Gelderland. Dit is de grootste Porsche-dealer van Nederland die meerdere malen de Excellent Dealer Award heeft gewonnen. Samen inspireren zij u om klantgerichtheid in het DNA van uw bedrijf te krijgen en enthousiaste klanten te creëren. 

Het webinar start om 16.30 uur en wordt opgenomen in Heteren, in het Porsche Centrum. Het heeft de vorm van een collegetour, waarbij u vragen kunt stellen aan ondernemer Mark Wegh of klantgerichtheidsspecialist Sydney Brouwer. Het webinar vormt tegelijk de afsluiting van de online serie ‘Klantgerichter door de crisis’, waarbij Sydney Brouwer zes weken lang in korte filmpjes lessen, adviezen, tips en opdrachten deelt op het gebied van klantgerichtheid en klantbeleving. Op 25 juni vat hij zijn belangrijkste adviezen nog eens voor u samen. 

Korte video's

Heeft u ‘Klantgerichter door de crisis’ gemist? Geen probleem! U kunt op elk moment instappen, want de video’s zijn online terug te kijken. Bekijk de filmpjes van vijf minuten bijvoorbeeld eens met uw medewerkers tijdens de koffiepauze en praat er daarna met elkaar over. Waar maakt u uw bedrijf het verschil voor uw klanten en waar kan het beter? Klik voor het webprogramma op: denkvooruitdenkdigitaal.nl/sydney-brouwer-cx.

Het webinar op 25 juni wordt er eentje om niet te missen! Meld u dus snel aan via de onderstaande button: 
Meld u aan voor het webinar

Heeft u een vraag voor Sydney Brouwer of Mark Wegh? Stuur deze dan nu al op naar renateweggemans@bovag.nl.   

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring