Hoe gaat het met u? Laat het ons weten in de coronamonitor

Laatste update 17 juni 2020 Leestijd: 2 min

De vragenlijst voor de negende BOVAG Coronamonitor heeft u vandaag via een link in uw mail gekregen. Deze staat voor u open tot vrijdagochtend 19 juni 9.00 uur. Ook als u de vragenlijst nog niet eerder heeft ingevuld, kunt u gewoon instappen. Kunnen wij op uw medewerking rekenen?

Merkt u ook iets van een positieve trend? Zijn er dingen veranderd sinds de laatste persconferentie van het kabinet? En hoe tevreden bent u over de hulpregelingen voor ondernemers? Vertel het ons alstublieft en vul deze week opnieuw de vragenlijst voor de BOVAG Coronamonitor in.

De BOVAG-lobby gaat door

We zijn in gesprek met de Belastingdienst over de voorwaarden van de Coulanceregeling. Ook voeren we momenteel in Den Haag een pleidooi voor uitbreiding van de SBI-codes. Zeker nu ze ook gaan gelden voor de TVL-regeling (tegemoetkoming vaste lasten mkb) is dat van belang. Onlangs werd de zogeheten TOGS-regeling nog uitgebreid met SBI-code 45.194: ‘handel en reparatie van caravans’. Ondernemers die caravans of vouwwagens verkopen en repareren kunnen nu ook aanspraak maken op een belastingvrije gift van 4.000 euro: een mooi succes dat we dankzij de BOVAG Coronamonitor kunnen vieren. Invullen van deze vragenlijst is dus nog steeds van belang! 

Extra vragen voor rijscholen

Als input voor onze gesprekken met de rijscholenbranche stellen we in deze BOVAG Coronamonitor extra vragen over de inkoop van examens. 

De uitkomsten van de BOVAG Coronamonitor publiceren we steeds op mijn.bovag.nl/coronamonitor. Heeft u een vraag over deze ledenpeiling of heeft u ergens hulp bij nodig? Bel dan met BOVAG Ledenadvies: (030) 65 95 300. 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring