[HERINNERING] Vul de coronamonitor in, ook als het beter gaat

Laatste update 18 juni 2020 Leestijd: 2 min

Heeft u de BOVAG Coronamonitor van deze week nog niet (helemaal) ingevuld? Hierbij ons verzoek dit alsnog te doen. Of het nu beter met u gaat of juist niet, voldoende respons en actuele cijfers is cruciaal voor onze belangenbehartiging in Den Haag. Invullen kan nog tot vrijdag 19 juni 9.00 uur.

Hoe gaat het nu met uw bedrijf? Merkt u ook iets van een positieve trend? Of juist helemaal niet? Zijn er dingen veranderd sinds de laatste persconferentie van het kabinet? En hoe kijkt u aan tegen Noodpakket 2.0; de aanvullende en nieuwe regelingen voor ondernemers? Vertel het ons door de vragenlijst in te vullen. De link hiernaartoe heeft u per e-mail ontvangen.

De BOVAG-lobby gaat door

We zijn in gesprek met de Belastingdienst over de voorwaarden van de Coulanceregeling. Ook voeren we momenteel in Den Haag een pleidooi voor uitbreiding van de SBI-codes. Zeker nu ze ook gaan gelden voor de TVL-regeling (tegemoetkoming vaste lasten mkb) is dat van belang. Onlangs werd de zogeheten TOGS-regeling nog uitgebreid met SBI-code 45.194: ‘handel en reparatie van caravans’. Ondernemers die caravans of vouwwagens verkopen en repareren kunnen nu ook aanspraak maken op een belastingvrije gift van 4.000 euro: een mooi succes dat we dankzij de BOVAG Coronamonitor kunnen vieren. Invullen van deze vragenlijst is dus nog steeds van belang! 

Extra vragen voor rijscholen

Als input voor onze gesprekken met de rijscholenbranche stellen we in deze BOVAG Coronamonitor extra vragen over de inkoop van examens. 

De uitkomsten van de BOVAG Coronamonitor publiceren we steeds op mijn.bovag.nl/coronamonitor. Heeft u een vraag over deze ledenpeiling of heeft u ergens hulp bij nodig? Bel dan met BOVAG Ledenadvies: (030) 65 95 300.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring