BOVAG redt de zomervakantie; geeft vier kampeermiddelen weg aan lezers van AutoWeek

Laatste update 24 juni 2020 Leestijd: 1 min

Als onderdeel van de zomercampagne geeft BOVAG samen met AutoWeek vier kampeermiddelen weg aan stellen of gezinnen. Zo willen we kamperen met een camper of caravan promoten, vooral ook onder een nieuwe doelgroep startende kampeerders.

AutoWeek 26 ligt vandaag in de winkel. In deze editie én op AutoWeek.nl doen we een oproep om mee te doen aan deze actie. In de week van 8 juli krijgen de winnaars te horen of zij deze zomer met het kampeermiddel van hun keuze op vakantie kunnen gaan. Zij maken kans op een Isabella-vouwwagen, een Adria- caravan, een Carado-camper of een VW-buscamper die ze twee volle weken tot hun beschikking hebben.

In september doet AutoWeek uitgebreid verslag van de vier vakanties en in de tussentijd verkondigen wij onze kampeer-boodschap op de sociale media-kanalen van BOVAG en AutoWeek. Misschien smaakt de kampeervakantie wel naar meer en kopen of huren zij volgend jaar welhun eigen kampeermiddel.  Dan staan de BOVAG-bedrijven in Nederland natuurlijk voor deze winnaars klaar.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring