BOVAG-actie op 100% NL zet huurauto’s in de spotlights

Laatste update 29 juni 2020 Leestijd: 2 min

Op radiozender 100% NL start BOVAG komende week onder de noemer “100% NL Routeplanner” een grote actie ter promotie van de huurauto als ideale oplossing voor de aanstaande vakantieperiode. In week 28 geeft presentator Barry Paf elke ochtend (en via social media) een voucher weg voor een week lang autohuur naar keuze bij een BOVAG-lid. Deze vouchers kunt u dan weer bij BOVAG declareren.

Aangezien de meeste vakantieplannen in duigen zijn gevallen dit jaar, er veel onzekerheid heerst bij veel mensen en omdat velen de afgelopen maanden in dienst van de maatschappij overuren hebben gedraaid, biedt BOVAG via 100% NL vijf keer een hele week gratis autohuur aan. Van cabrio tot personenbus, de keuze is aan de winnaars en het enige dat de luisteraars moeten doen, is zich aanmelden bij het radiostation met een klinkende motivatie. Via de Facebook- en Instagram-pagina’s van 100% NL worden ook nog eens twee vouchers beschikbaar gesteld.

Voucher declareren

De zeven prijzen bestaan elk uit een voucher ter waarde van 449 euro, te besteden bij een BOVAG-verhuurbedrijf vóór 1 september 2020 en voor maximaal één week autohuur. Eventuele meerkosten en brandstof zijn voor eigen rekening van de betreffende winnaar. BOVAG neemt na afloop van de actie op 100% NL zelf contact op met de winnaars en adviseert hen telefonisch contact te leggen met een autoverhuurbedrijf. Neemt een winnaar contact met u op om een auto uit te zoeken, dan kunt u de voucher accepteren en deze vervolgens declareren via een e-mail aan branchemanager Marjolijn Spoorenberg: marjolijnspoorenberg@bovag.nl

1,3 miljoen luisteraars

Wekelijks luisteren meer dan 1,3 miljoen mensen naar 100% NL en elke maand kijken 1,2 miljoen mensen naar 100% NL TV. De berichten van 100% NL op Facebook hebben een gemiddeld bereik van 48.000 en die op Instagram 20.000. De verwachting is dat de campagne op de radio met bijna 250 BOVAG-spotjes ruim 1,3 miljoen luisteraars gaat bereiken, die elk gemiddeld 7,5 keer de boodschap van de BOVAG-verhuurbedrijven zullen horen.   
 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring