Alliantie Samen Sterk overhandigt verbeterplan rijschoolbranche aan minister

Laatste update 22 juni 2020 Leestijd: 2 min

Partijen uit de rijschoolbranche, verenigd in de Alliantie Samen Sterk, presenteren op woensdag 24 juni hun verbeterplan aan minister van Infrastructuur & Milieu Cora van Nieuwenhuizen. Hierin staan voorstellen om te komen tot een gezonde rijschoolbranche.

BOVAG heeft de afgelopen maanden in diverse werksessies bijgedragen aan de totstandkoming van het verbeterplan. “Het is een goede zaak dat de gezamenlijke inspanningen van de branche ook leiden tot een gezamenlijke front en een gezamenlijk plan. Wij hopen dat de minister woensdag haar steun uitspreekt en dat er vanuit het ministerie ook noodzakelijke aanpassingen gedaan zullen worden om het landschap van de rijschoolbranche te verbeteren”, reageert afdelingsvoorzitter Frank Hoornenborg van BOVAG Rijscholen, die het plan samen met Ruud Rutten (FAM), Jos van Zuijlen (VRB) en Jos Post (LBKR) aan de minister zal overhandigen.  

Meer weten over de Alliantie Samen Sterk? Het laatste nieuws vindt u op de Facebook-pagina van de Alliantie Samen Sterk. Voor meer inhoudelijke informatie kunt u terecht op alliantiesamensterk.nl/

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring