Achtste coronamonitor: mogen we weer op u rekenen?

Laatste update 03 juni 2020 Leestijd: 2 min

Hoe gaat het nu met u? Merkt u ook iets van een positieve trend? Zijn er dingen veranderd sinds de laatste persconferentie van het kabinet? En hoe kijkt u aan tegen de hulpregelingen voor ondernemers? Vertel het ons alstublieft en vul deze week opnieuw de BOVAG Coronamonitor voor ons in. Ook als u de vragenlijst nog niet eerder heeft ingevuld, kunt u gewoon instappen.  

Hoe gaat het met uw bedrijf en met de branche?  

De impact van de coronacrisis is nog steeds duidelijk te zien in de resultaten van de meest recente BOVAG Coronamonitor, maar langzaamaan wordt ook een positieve trend zichtbaar. Er mag weer meer, de economie gaat weer langzaam draaien en dat is over de hele linie ook te zien bij BOVAG-leden. De impact van corona op de bedrijfsvoering is nog steeds fors, zeker voor seizoensgebonden bedrijven, maar neemt wel af. Opvallend is dat de problemen rondom leveringen door (toe)leveranciers verder toenemen. 

Vragenlijst 

De vragenlijst heeft u vandaag via een link in uw mail gekregen. Invullen kan tot en met vrijdag 5 juni 9.00 uur. U kunt deze vragenlijst anoniem invullen, antwoorden zijn niet herleidbaar naar uw bedrijf of naar u persoonlijk. De uitkomsten van de BOVAG Coronamonitor publiceren we op mijn.bovag.nl/coronamonitor. Ook als u de vragenlijst nog niet eerder heeft ingevuld, is het geen probleem om nu in te stappen. Heeft u een vraag over deze ledenpeiling, geen mail ontvangen of heeft u ergens hulp bij nodig? Bel dan met BOVAG Ledenadvies: (030) 65 95 300. 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring