BOVAG redt vier zomervakanties; de eerste vakantiegangers zijn onderweg

Laatste update 24 juli 2020 Leestijd: 2 min

Als onderdeel van de zomercampagne geeft BOVAG samen met AutoWeek vier kampeermiddelen weg aan stellen of gezinnen. De winnaars van deze actie zijn inmiddels bekend. Het eerste gezin heeft ‘hun’ Isabella-vouwwagen opgehaald bij een BOVAG-bedrijf en is vertrokken voor een tweeweekse kampeervakantie in Nederland. De komende weken zullen de andere winnaars ook vertrekken en in september volgt in AutoWeek een uitgebreid verslag van de vier vakanties. 

De winactie is onderdeel van de zomercampagne van BOVAG, waarmee kamperen met een camper, vouwwagen of caravan gepromoot wordt, vooral ook onder een nieuwe doelgroep startende kampeerders. 

Actie

Via AutoWeek konden lezers reageren op de oproep om mee te doen met de actie, waarmee zij kans maakten om deze zomer met het kampeermiddel van hun keuze op vakantie te gaan. Zij konden kiezen voor een Isabella-vouwwagen, een Adria-caravan, een Carado-camper of een VW-buscamper die ze twee volle weken tot hun beschikking hebben.

BOVAG-boodschap

In september doet AutoWeek uitgebreid verslag van de vier vakanties en in de tussentijd verspreidt BOVAG de kampeerboodschap op de sociale media-kanalen van BOVAG en AutoWeek. Misschien smaakt de kampeervakantie wel naar meer en kopen of huren zij volgend jaar wel hun eigen kampeermiddel. Dan staan de BOVAG-bedrijven in Nederland natuurlijk voor deze winnaars klaar.

Lees meer over de zomercampagne van BOVAG: 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring