BOVAG op Nationaal Automotive Congres 2020 met OTA-onderzoek, meld u nu aan

Laatste update 28 juli 2020 Leestijd: 2 min

Op 22 september vindt het Nationaal Automotive Congres 2020 plaats bij Pathé in Ede. BOVAG licht tijdens het event de resultaten toe van het onderzoek naar de impact van OTA – technologie die auto-onderhoud op afstand mogelijk maakt – op de werkplaats. Omdat BOVAG partner is van het event ontvangt u 50 euro korting op uw inschrijving. Vanwege corona is het aantal plaatsen gelimiteerd op 500.

De toekomst herzien

Door corona zijn de verwachtingen voor het restant van 2020 en de komende jaren drastisch veranderd. Reden om de business opnieuw tegen het licht te houden. Hoe gaan we verder, waar liggen de kansen? Een aantal sprekers van binnen en buiten de branche geeft antwoord op deze vragen, onder wie Bram Schot (Ex-CEO Audi), Eric-Mark Huitema (DGA ACEA), Janus Smalbraak (CEO Pon Holding) en Mark Wegh (DGA Porsche Centrum Nederland). Van buiten de branche spreken onder meer cabaretier Martijn Koning, Mathieu Heijboer, performancemanager van JUMBO/VISMA en voormalig autocoureur Robert Doornbos.

Presentatie onderzoek OTA

BOVAG levert als partner van het congres een belangrijke bijdrage. Namens BOVAG zijn aanwezig: Bert de Kroon (voorzitter Autodealers), Renate Weggemans (Manager Leden & Beleid Autodealers) en Geert Brummelhuis (Branchemanager Autodealers. De laatste twee lichten de uitkomsten van onderzoek toe naar ‘Over the air’-connectiviteit (OTA): technologie die onderhoud op afstand mogelijk maakt. Voor updates aan de software van een auto, hoeft deze niet meer fysiek in de garage te staan, ze kunnen zelfs rijdend worden uitgevoerd. Wat betekent zoiets voor de bezetting van de werkplaats en voor het personeel?

Meer informatie over het programma vindt u op de website van Automotive Congres.
Aanmelden? Ga naar de aanmeldpagina en vul hier de kortingscode in: 66NATI_S. 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring