Bijzondere OOMT-voucheractie verlengd tot 1 oktober

Laatste update 04 augustus 2020 Leestijd: 2 min

Alle medewerkers van bij OOMT aangesloten bedrijven hebben begin mei van dit jaar hebben een voucher ter waarde van maximaal honderd euro gekregen om een online training te volgen. Daar is flink gehoor aan gegeven, reden genoeg om de actie te verlengen tot 1 oktober.

De vouchers geven korting op een van de geselecteerde online cursussen bij Autoniveau, GMTO, Innovam of New Heroes. Welke dit precies zijn, vindt u op de webpagina van OOMT. Op deze pagina staat ook precies beschreven hoe u gebruik kunt maken van de vouchers.
 
Vanwege het grote aanbod aan trainingen en een duidelijke behoefte aan verdere ontwikkeling, misschien wel juist in deze tijd, is daarom besloten om de geldigheid van de vouchers met twee maanden te verlengen, tot 1 oktober. Overigens biedt OOMT naast de voucher ook ondersteuning van een OOMT-coach aan. Deze coach kan meedenken en bekijken welke cursus op dit moment het beste bij iemand past. De OOMT-coaches zijn te bereiken via (0800) 0155.

Voor iedereen

Kijk dus snel op de speciale webpagina van OOMT of er een passende online opleiding bij staat voor u, uw werknemers of BBL-leerlingen.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring