ViaBOVAG.nl uitgebreid met motorfietsen 

Laatste update 20 januari 2020 Leestijd: 2 min

Het occasionplatform van BOVAG-bedrijven is uitgebreid met motorfietsen. Naast de ruim 82.000 auto’s bevat de website een week na de soft-launch ook al meer dan 1.600 tweewielers van 23 BOVAG-motorbedrijven. Op het gehele aanbod gelden heldere all-in prijzen, minimaal zes maanden BOVAG Garantie en twee weken omruilgarantie. 

ViaBOVAG.nl is inmiddels bijna twee jaar actief en wordt ruim 1 miljoen keer per maand bezocht door consumenten die op zoek zijn naar optimale transparantie en zekerheid bij de aankoop van hun volgende auto of motorfiets. Net als bij de auto’s geldt voor de motoren dat er minimaal zes maanden BOVAG Garantie wordt verleend op de tweewielers die op viaBOVAG.nl/motor worden aangeboden. Daarnaast is er een omruilgarantie van twee weken van toepassing - met een maximum van 500 kilometer - en ondergaat de motorfiets een 40-puntencheck. Met de standaard afleverbeurt wordt gegarandeerd dat de motorfiets minimaal een halfjaar of 3.000 kilometer onderhoudsvrij is, de motor een volle tank brandstof heeft en de vloeistoffen zijn gecontroleerd en bijgevuld of vervangen.  

Eerlijk speelveld 

Adverteren op viaBOVAG.nl/motor is exclusief voorbehouden aan BOVAG-leden. Bij de auto’s is gebleken dat bezoekers van de website serieus geïnteresseerd zijn en een hoge koopintentie hebben, waardoor viaBOVAG.nl voor adverteerders dus een zeer efficiënt en effectief verkoopkanaal is. Door alleen all-in prijzen weer te geven, creëert viaBOVAG.nl een eerlijk speelveld en zijn er voor de koper geen addertjes onder het gras. 

Dossier met alle informatie over adverteren op viaBOVAG.nl voor motorbedrijven: 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring