Groot vacature-onderzoek van start

Laatste update 24 januari 2020 Leestijd: 2 min

Heeft u moeite met het vinden en behouden van kwalitatief geschoold (technisch) personeel? Veel ondernemers in de mobiliteitsbranche kampen met dit probleem. BOVAG wil daar iets aan doen en start daarom samen met FOCWA, RAI Vereniging en VACO een onderzoek onder leden die vallen onder de cao voor het Motorvoertuigenbedrijf en Tweewielerbedrijf. Dit is een vervolg op de eerder door BOVAG uitgevoerde vacaturemonitor. We vragen u binnenkort om mee te doen aan een enquête over de vacatures in uw onderneming.

Met de resultaten van het onderzoek willen we u helpen met het aantrekken en binden van (technisch) personeel. Maar dan moeten we precies weten waar uw personeelsbehoefte ligt. Die vragen we aan u door middel van een digitale enquête die onderzoeksbureau VMS|Insight voor ons uitvoert. Vragen die aan bod komen gaan onder ander over: wat verwacht u van toekomstig personeel? Heeft u op termijn meer, minder of ander personeel nodig? Op welke manier gaat u te werk als u jongere werknemers wilt aantrekken? Wat doet u eraan om een aantrekkelijke werkgever te zijn?

We nodigen u van harte uit om de enquête in te vullen zodat we weten waar de problemen liggen en van daaruit gezamenlijk oplossingen kunnen zoeken en bieden.

Houd uw mailbox rond 28 januari in de gaten!

Vragen?

Heeft u vragen over de enquête of heeft u de uitnodiging om deel te nemen aan de enquête begin februari nog niet ontvangen? Stuur dan een mail naar werkgeverszaken@bovag.nl

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring