Nieuwe plannen voor promotie Truckacademy

Laatste update 30 januari 2020 Leestijd: 2 min

Met het nieuws dat de vakbeurs Transport Compleet voortaan een keer per jaar plaatsvindt, wil BOVAG graag meedenken over de mogelijkheden voor onze leden op dit evenement. De nieuwe toekomstbestendigheid van deze beurs maakt de promotie van de Truckacademy daar weer tot een optie.

De beurs Transport Compleet vindt afwisselend plaats in Hardenberg en Gorinchem; Hardenberg de even jaren, Gorinchem de oneven. Organisator Easyfairs besloot tot deze oplossing na het uitvoeren van een onderzoek onder de exposanten. Uit dat zelfde onderzoek trok het de conclusie dat de beurs voortaan het beste in juni kan plaatsvinden.
 
In de beide edities van de beurs in Gorinchem en Hardenberg was de Truckacademy aanwezig met een grote stand vol lesmateriaal, docenten en leerlingen. Het gaf bezoekers een mooie kijk in de keuken van de opleiding en was voor docenten en leerlingen een leerzame en leuke ervaring. Door onduidelijkheid over deelname van leden aan de beurs in de toekomst, had BOVAG zijn plannen voor promotie van de Truckacademy op de beurs in de ijskast gezet. Met deze onwikkelingen kan weer worden nagedacht over het opnieuw oppakken van dit plan.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring