Jonge ondernemers in de kampeerbranche opgelet! 

Laatste update 17 januari 2020 Leestijd: 2 min

Speciaal voor jonge ondernemers én medewerkers in de kampeerbranche organiseert BOVAG op maandag 2 maart een interactieve sessie in het BOVAG Café in Bunnik. Tijdens deze kleinschalige avondbijeenkomst gaan we met de nieuwe generatie professionals in gesprek over hun verwachtingen van de toekomst. Daarbij kijken we ook naar ontwikkelingen die spelen in de markt. Wat voor type ondernemerschap is in de toekomst nodig en hoe ziet de nieuwe generatie de rol van BOVAG als branchevereniging? Onder het genot van pizza’s en een drankje gaan we daarover in gesprek. Er is plek voor ongeveer dertig personen. Ook aanschuiven? Wees dan snel met reageren! 

Op 25 november is deze sessie al aangekondigd tijdens het jaarcongres van BOVAG Caravan- en Camperbedrijven. We organiseren deze bijeenkomst, omdat we zien dat de kampeerbranche verjongt. Steeds meer jonge mensen werken bij caravan- en camperbedrijven, simpelweg omdat veel van onze bedrijven familiebedrijven zijn. Ook zien we de nodige overnames. Deze jonge generatie ondernemers en medewerkers vertegenwoordigt een eigen geluid in onze branche met eigen ideeën en opvattingen. En BOVAG wil dat deze generatie zich ook gehoord voelt door de branchevereniging en zich thuis voelt bij BOVAG. Dus: bent u (of voelt u zich) een ‘young professional’ en wilt u graag meepraten over deze thema’s? Of heeft u een medewerker (mogelijke opvolger) in dienst die past in dit profiel? Van harte welkom!

Aanmelden

Naar aanleiding van het congres hebben we inmiddels de nodige aanmeldingen ontvangen. Wilt u ook aanschuiven en een pizza komen eten? Neem dan contact op met branchemanager Maarten Mastop: telefonisch via (06) 13 56 82 60 of per e-mail

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring