Henk van den Helder nieuwe voorzitter BOVAG Verhuur- en Deelautobedrijven

Laatste update 24 januari 2020 Leestijd: 2 min

Tijdens het jaarcongres van BOVAG Verhuur- en Deelautobedrijven in Oostzaan is Henk van den Helder verkozen tot nieuwe afdelingsvoorzitter. Hij volgt Wim Slagter op, die na ruim zes jaar voorzitterschap afscheid nam en werd benoemd tot erelid.

Van den Helder is managing director van Hertz, Thrifty en Dollar Rent A Car in de Benelux en al vele jaren werkzaam bij Hertz. Naast de nieuwe voorzitter verwelkomt BOVAG Verhuur- en Deelautobedrijven ook Gerard Spoor als nieuw bestuurslid. Spoor is eigenaar van Van Dusschoten & Van Ginkel Autoverhuur met vestigingen in Amersfoort, Zeist en Nijkerk. Bestuursleden Wilfred van Empel (Flex Car Rent), Ronald Meijers (Nedcars Autoverhuur) en Arjan Bultman (Mobeazy) werden herbenoemd voor een nieuwe termijn.
 
Erelid
Wim Slagter werd tijdens het congres uitgebreid bedankt voor zijn werkzaamheden in het bestuur van BOVAG Verhuur- en Deelautobedrijven, waarin hij ruim 9 jaar actief is geweest. De general manager van Euromobil Nederland was de eerste drie jaren vice-voorzitter en eind 2013 nam hij de voorzittershamer ter hand. Als blijk van waardering voor zijn tomeloze inzet werd hij door de afdeling benoemd tot erelid.
 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring