‘Werkt de WAB voor jou?’ 

Laatste update 21 februari 2020 Leestijd: 2 min

Onder de naam ‘Werkt de WAB voor jou?’ zijn diverse organisaties, waaronder ook MKB-Nederland en VNO-NCW, op zoek naar uw ervaringen met de WAB in de praktijk. Zorgen over of problemen met de WAB kunt u melden op de website: werktdewabvoorjou.nl. Hier worden alle ervaringen verzameld met als doel ‘Den Haag’ te laten weten wanneer er knelpunten moeten worden bekeken.  

De nieuwe wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) heeft de spelregels tussen werkgevers en werknemers sinds begin dit jaar flink veranderd. Transitievergoeding, oproepkrachten, payrolling, ketenbepaling, ontslaggrond en WW-premie zijn voorbeelden van onderwerpen waar u zich goed in moet verdiepen om u hier aan de juiste, nieuwe regels te kunnen houden. Via nieuwsbrieven, het dossier op mijnBOVAG, workshops en toelichtingen tijdens bijeenkomsten heeft BOVAG zijn leden van de veranderingen op de hoogte gebracht. U bent degene die er in de praktijk mee werkt en ziet of de nieuwe regels goed toepasbaar zijn. Werkt de WAB niet voor u? Meld dat dan op werktdewabvoorjou.nl

Voor vragen over het toepassen van de nieuwe regels kunt u terecht bij BOVAG Ledenadvies via ledenadvies@bovag.nl of (030) 659 53 00.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring