Regiobijeenkomst over leasefiets en accurevisie: nog een paar plekken vrij in Zwolle en Bunnik

Laatste update 27 februari 2020 Leestijd: 2 min

Wilt u meer weten over de BOVAG Leasefiets, accuveiligheid of accurevisie? Er zijn nog een paar plekken vrij bij de regiobijeenkomsten van BOVAG Fietsbedrijven op 10 maart (Zwolle) en 11 maart (Bunnik). Meld u snel aan als u erbij wilt zijn, want vol = vol! 

De onderwerpen van de regiobijeenkomst zijn: 

BOVAG Leasefiets 

U krijgt tijdens de regiobijeenkomst concrete handvatten om met BOVAG Leasefiets aan de slag te gaan. Verder hoort u meer over fiscaliteiten rond lease, hoe BOVAG-fietsondernemers leads kunnen opvolgen en werkgevers kunnen benaderen en overtuigen, het proces rond BOVAG Fietslease en de samenwerking met Friesland Lease. 

Accuveiligheid en accurevisie

Waar moet u op letten bij accuveiligheid? Welke tips zijn er naar consumenten toe om hun accu zo goed mogelijk te houden en welke maatregelen moet u als ondernemer nemen? Er is daarnaast aandacht voor accurevisie als alternatief voor de (verkoop van) een nieuwe fietsaccu. BOVAG werkt samen met Heskon, waar een aantal BOVAG-fietsondernemers een succesvolle pilot accurevisie mee afgesloten hebben.

Data en tijdstippen 

De bijeenkomsten vinden in de avond plaats. De inloop is om 18.30 uur en we trappen om 19.00 uur af. Rond 20.30 uur sluiten we af met een borrel. Bij de volgende twee regiobijeenkomsten zijn nog enkele plekken vrij: 

  • 10 maart: Van der Valk Zwolle 
  • 11 maart: BOVAGhuis Bunnik

Klik hier om u aan te melden voor de regiobijeenkomst

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring