Hans Grondman wint superhoofdprijs WinterWasWeken 2020

Laatste update 27 februari 2020 Leestijd: 3 min

Hans Grondman heeft de hoofdprijs gewonnen tijdens de WinterWasWeken: een cheque ter waarde van € 10.000, waarmee hij een auto mag uitzoeken op viaBOVAG.nl. Grondman heeft in de maand januari zijn auto gewassen bij BOB Autowas in Amsterdam en viel daarmee in de prijzen. Samen met zijn vrouw nam hij de cheque dinsdag 25 februari in ontvangst.

Iedereen die tijdens de WinterWasWeken in januari zijn auto liet wassen bij een deelnemend BOVAG-autowas- of poetsbedrijf, maakte kans op mooie prijzen, zoals stedentrip voor twee personen, vier bungalowvakanties, een dankkoffer, fietsendrager, navigatiesystemen en slipcursussen. De superhoofdprijs was een auto ter waarde van € 10.000, die uitgezocht mocht worden op viaBOVAG.nl. 

Campagne bereikte miljoenen

De reclamecampagne voor de BOVAG WinterWasWeken heeft in januari in totaal 6,5 miljoen mensen bereikt. De best beluisterde commercial werd op Radio 10 uitgezonden en door 346.000 personen gehoord. Binnen de gedefinieerde doelgroepen -van enerzijds luisteraars van 20 tot 65 jaar in bezit van een eigen auto en anderzijds mannen van 35 jaar en ouder- werd de radiospot van 20 seconden meer dan 5 keer door dezelfde persoon gehoord gedurende de campagneperiode. De meeste spotjes werden uitgezonden op Radio 10, Radio 538 en Sky. Daarnaast werden er ook nog commercials uitgezonden op Radio Veronica, 100%NL, Slam en Sublime. Uiteindelijk verzilverden 57.000 consumenten hun wincode op de speciale website en dat betekent een conversie van bijna 14 procent ten opzichte van de ruim 400.000 kanskaarten die naar de deelnemende BOVAG-bedrijven waren verspreid.

WinterWasWeken

De jaarlijks terugkerende WinterWasWeken-actie wijst op het grote belang van wassen in de winter. Strooizout en andere viezigheid op de weg kan namelijk funest zijn voor de conditie van de auto en het functioneren van belangrijke systemen. Het is dan ook van groot belang om ook in de winterperiode de auto schoon te houden.

De WinterWasWeken-actie werd dit jaar voor de vierde keer gehouden. De hoofdprijs viel eerder bij Carwash Westland (Naaldwijk), Carwash Kleiboer (Apeldoorn) en ANAC (Nieuwegein).

Winnaar-superhoofdprijs-WinterWasWeken-2020-web.jpg
Foto: Monique van Brummelen (in het midden), vestigingsmanager van BOB Autowas in Amsterdam, reikt de cheque uit aan Hans Grondman en zijn vrouw

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring