Gezocht: revisiebedrijven die willen meepraten over volgende stap in samenwerking VIV

Laatste update 13 februari 2020 Leestijd: 2 min

BOVAG Revisiebedrijven en Vereniging Importeurs Verbrandingsmotoren (VIV) werken al enkele jaren intensief samen. Er zijn namelijk veel gemeenschappelijke uitdagingen, zoals vereisten op het gebied van milieu en uitstoot, het aantrekken van technisch geschoold talent en verbeteren van het imago van de verbrandingsmotoren. Samen optrekken betekent ook meer voor elkaar krijgen. Om de samenwerking verder vorm te geven, zoekt BOVAG ondernemers die mee willen denken over de plannen. 

Er wordt de komende tijd uitvoerig onderzoek gedaan naar een volgende stap in de samenwerking tussen BOVAG Revisiebedrijven en VIV. Van belang is daarbij het respecteren van beide merken, het historische erfgoed, behaalde resultaten en lopende projecten. Er wordt gekeken naar onderlinge verschillen en overeenkomsten, maar ook naar perspectief op de toekomst van de branche. 

Toegevoegde waarde 

Er wordt daarnaast gekeken wat het mogelijk verder samengaan van BOVAG Revisiebedrijven en VIV voor concrete voordelen kan bieden aan leden. Hannie Tak, branchemanager BOVAG Revisiebedrijven: “De stem van de leden is erg belangrijk in dit traject, daarom willen we graag een klankbordgroep samenstellen met leden om hun mening te horen en de plannen te toetsen. Wat voorop staat is dat de samenwerking een toegevoegde waarde moet hebben voor beide ledengroepen.” 

Aanmelden

De eerste bijeenkomst van de klankbordgroep zal plaatsvinden in maart. Als u hieraan wilt deelnemen, kunt u zich tot 1 maart aanmelden bij Hannie Tak via revisie@bovag.nl of (030) 659 52 27. 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring