BOVAG, Innovam en OOMT doen samen onderzoek naar personeelsopbouw in de mobiliteitsbranche

Laatste update 28 februari 2020 Leestijd: 2 min

BOVAG, OOMT en Innovam gaan in maart en april bij auto-, fiets- en gt-bedrijven informatie ophalen over hun personeelsopbouw en -behoeften. Het aantal mensen in de mobiliteitsbranche is volop in beweging. Veel mensen hebben bewust voor de branche gekozen en werken met veel passie. Maar het gebeurt ook dat vakmensen de branche verlaten, dat er een tekort is aan geschoold personeel en dat er nieuwe vaardigheden nodig zijn omdat de techniek en markt veranderen. In het onderzoek wordt gekeken naar mogelijke uitdagingen in de arbeidsmarkt en hoe daar gezamenlijk oplossingen voor gevonden kunnen worden. 

BOVAG, OOMT en Innovam willen kort op de bal spelen als het gaat om (personeels)behoeften in de branche, omdat zij uw voorportaal naar een goed functionerende arbeidsmarkt zijn. Omdat u als geen ander de situatie op de werkvloer kent en uw klanten, is uw hulp hard nodig. In de maanden maart en april kunt u gebeld worden door onderzoekers van Innovam. Zij gaan graag kort met u in gesprek over hoeveel vakmensen in welke functie in uw bedrijf werken, welke uitdagingen u ervaart in het werven van nieuwe mensen, hoe u omgaat met pieken in werk aanbod en wat voor vakmensen u vandaag en overmorgen in uw bedrijf nodig heeft om uw klanten goed van dienst te zijn en daarmee succesvol te zijn en blijven als bedrijf.

Met uw hulp kan de vinger op de juiste plek gelegd worden en gezamenlijk gewerkt worden aan oplossingen. Dat noemen we ‘de arbeidsmarkt in balans’. 

Alvast bedankt voor uw medewerking! 
 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring