Aftrap kampeerseizoen met 10-daags evenement én grote campagne (10 t/m 19 april)

Laatste update 14 februari 2020 Leestijd: 3 min

ANWB organiseert een 10-daagse gericht op familiekampeerders. BOVAG haakt aan met onder andere de BOVAG Occasiondagen. Doe ook mee en profiteer van de landelijke campagne. 

ANWB Kamperen organiseert als aftrap van het kampeerseizoen van 10 t/m 19 april de ANWB Kampeer 10-daagse. Dit evenement is vooral gericht op familiekampeerders. In het hele land zijn er die dagen leuke activiteiten, workshops en (verkoop)acties. ANWB heeft BOVAG gevraagd mee te werken aan de invulling van deze 10-daagse en dat doen we met drie activiteiten, waaronder de BOVAG Occasiondagen. 

Waarom doen we mee? 

Als het voorjaar gaat kriebelen, zijn het juist de familiekampeerders die zich oriënteren op de aanschaf van een (gebruikt) kampeermiddel. Die oriëntatie begint nu in de meeste gevallen op Marktplaats en daar willen wij graag iets aan veranderen. Een kampeermiddel is immers een technisch product dat men veel beter bij een vakman kan kopen. Het BOVAG-kampeerbedrijf dus. Om deze boodschap tussen de oren te krijgen bij (startende) familiekampeerders, zijn we als BOVAG aangehaakt op de festiviteiten van ANWB. ANWB zorgt voor veel publiciteit rondom de 10-daagse. Het bereik van de ANWB-media is groot en daar willen we graag gebruik van maken. Los van ANWB zullen we ook vanuit BOVAG campagne voeren. 

Maarten Mastop, branchemanager BOVAG Caravan- en Camperbedrijven: "Deze samenwerking met ANWB geeft ons echt een mooie kans om het BOVAG-kampeerbedrijf bij Nederlandse gezinskampeerders te promoten. Een grote klantgroep van zowel bestaande als potentiële kampeerders. Onder de noemer BOVAG Occasiondagen creëren we op deze manier een podium voor onze leden om gezinnen te laten kennismaken met hun aanbod én met de voordelen en zekerheden van BOVAG."  

Oproep: doe mee!

We begrijpen dat dit evenement redelijk kortdag is. U heeft waarschijnlijk zelf al plannen gemaakt en acties bedacht voor april, het is immers Pasen. Maar zorg toch dat u aanhaakt, want dit evenement kan alleen succesvol zijn als voldoende BOVAG-caravan- en camperbedrijven instappen. Dus: doe mee, gebruik deze kans en profiteer van de grootschalige campagne van BOVAG én ANWB. 

Komende week ontvangt u van ons per e-mail een uitgebreide toelichting op de acties en hoe u kunt meedoen. 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring