Meer leads met online marketing? Word Basic Automotive Marketing Professional

Laatste update 07 augustus 2020 Leestijd: 2 min

Houdt u zich binnen uw bedrijf bezig met (online) marketing en wilt u data (nog) beter omzetten in leads? Volg dan de training Basic Automotive Marketing Professional (AMP) van Innovam. U krijgt een totaalbeeld van alles wat samenhangt met online marketing en leert hoe u dit in kunt zetten voor uw organisatie. Laat u niet afschrikken door de naam: de training is geschikt voor marketeers van alle bedrijven in de mobiliteitsbranche.

De training Basic Automotive Marketing Professional is ontwikkeld om de onlinemarketingkennis van beginnende en ervaren professionals in de mobiliteitsbranche te vergroten. Aan de hand van een 8-tal modules nemen we met u alle facetten van online marketing onder de loep: Strategie, SEO, E-mailmarketing, Online advertising, Social Media, Google Analytics, Conversie-optimalisatie en Techniek. U ontdekt hoe u waardevolle inzichten haalt uit uw websitedata, vanuit welke kanalen u dit kunt beïnvloeden én hoe u zo het proces van leadgeneratie verbetert. Na de training ontvangt u een certificaat en mag u zichzelf Automotive Marketing Professional noemen.

Ga voor meer informatie over het trainingsprogramma, cursusdata, locaties en de kosten op de de website van Innovam en schrijf u in.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring