BOVAG geeft gratis autohuur weg: de eerste winnaar is op pad

Laatste update 04 augustus 2020 Leestijd: 3 min

BOVAG heeft onder de noemer 100% NL Routeplanner een grote actie gehouden op radiozender 100% NL waarbij zeven keer een week gratis autohuur werd weggegeven. De winnaars zijn inmiddels bekend en de eerste auto is opgehaald door Chantal de Graaf bij Hertz in Amsterdam. De actie promoot de huurauto als ideale oplossing voor de huidige vakantieperiode. 

Aangezien de meeste vakantieplannen in duigen zijn gevallen dit jaar, er veel onzekerheid heerst bij veel mensen en omdat velen de afgelopen maanden in dienst van de maatschappij overuren hebben gedraaid, heeft BOVAG via 100% NL zeven keer een hele week gratis autohuur aan aangeboden. Van cabrio tot personenbus, de keuze is aan de winnaars. 

Weggeefactie op radiozender 100% NL

In juli heeft presentator Barry Paf een week lang elke ochtend (en via social media) een voucher weggegeven voor een week lang autohuur naar keuze bij een BOVAG-lid. Het enige dat de luisteraars moesten doen, was zich aanmelden bij het radiostation met een klinkende motivatie. Via de Facebook- en Instagram-pagina’s van 100% NL werden ook nog eens twee vouchers beschikbaar gesteld. Deze vouchers konden door de BOVAG-bedrijven bij BOVAG gedeclareerd worden.

1,3 miljoen luisteraars

Wekelijks luisteren meer dan 1,3 miljoen mensen naar 100% NL en elke maand kijken 1,2 miljoen mensen naar 100% NL TV. De berichten van 100% NL op Facebook hebben een gemiddeld bereik van 48.000 en die op Instagram 20.000. De radiocampagne heeft met bijna 250 BOVAG-spotjes zo’n 1,3 miljoen luisteraars bereikt, die elk gemiddeld 7,5 keer de boodschap van de BOVAG-verhuurbedrijven hoorden.   

Onderdeel BOVAG-zomercampagne

Deze actie is onderdeel van de publiekscampagne ‘Wat kan er wel? Kijk op BOVAG.nl’. Deze is bedoeld om de business van BOVAG-leden (verder) aan te jagen. Dat doet BOVAG door consumenten te laten zien dat er – ondanks de coronabeperkingen – veilige en inspirerende mogelijkheden zijn om deze zomer in eigen land door te brengen of naar het buitenland op vakantie te gaan. De boodschap is: of je nu met je eigen auto, een huurauto, de motor, fiets, caravan of camper op pad gaat, kies voor de betrouwbaarheid en het vakmanschap van de BOVAG-bedrijven. Ook u kunt op gemakkelijke wijze meedoen met de campagne. Gebruik bijvoorbeeld de kant-en-klare promotieteksten, banners en beeldmaterialen. Alle informatie staat op mijn.bovag.nl/watkanerwel

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring