Vult u de BOVAG Coronamonitor weer in? ‘Uw input helpt enorm’

Laatste update 22 april 2020 Leestijd: 3 min

U heeft hem weer binnen: de wekelijkse BOVAG Coronamonitor-vragenlijst. Vult u hem weer in? Dat kan tot en met vrijdag 24 april, 9:00 uur. Dinsdag 28 april, de dag na Koningsdag, publiceren we vervolgens de resultaten van de vijfde Coronamonitor. De monitor is essentieel voor een sterke lobby, benadrukt BOVAG-voorzitter Han ten Broeke: “Als wij in Den Haag ons punt willen maken, moeten ze daar onze pijn kennen. Uw input helpt daar enorm bij. Blijf dat doen!”

BOVAG Corona-trendrapport

De resultaten van de eerste vier Coronamonitors zijn gebundeld in het BOVAG Corona-trendrapport. Dit biedt een overzicht van de algemene situatie in de branche en specifiek op afdelingsniveau. Ook alle inspanningen die zijn gedaan op het gebied van belangenbehartiging, met behulp van de Coronamonitor, vindt u terug in het BOVAG Corona-trendrapport. De belangrijkste punten hieruit kunt u ook bekijken in de onderstaande animatie. Deel deze ook op social media.

Vul de monitor wekelijks opnieuw in

Om de impact van de coronacrisis te monitoren, peilen we de situatie bij ondernemers elke week opnieuw. De situatie verandert immers steeds. Maatregelen worden verbreed, regels worden versoepeld. Ook de situatie in uw bedrijf verandert wekelijks. Hoe is het inmiddels met de werkvoorraad in uw werkplaats en met uw liquiditeit? Kunt u uw personeel nog aan het werk houden? En waar loopt u tegenaan als u van de NOW, TOGS, de BMKB of één van de andere hulpregelingen gebruik wilt maken? Wat kan beter en hoe kunnen wij u helpen? Vertel het ons via de Coronamonitor. Elke week bepalen wij aan de hand van deze peiling de prioriteiten voor onze belangenbehartiging. Let op: ook als u de BOVAG Coronamonitor nog niet eerder heeft ingevuld, kunt u deze week gewoon instappen! Invullen is anoniem; antwoorden zijn niet herleidbaar naar uw bedrijf of u persoonlijk. 

Blijf op de hoogte via mijn.bovag.nl

Op mijn.bovag.nl/coronamonitor publiceren we wekelijks de uitkomsten van deze peiling, inclusief onze prioriteiten in de belangenbehartiging voor de komende week. Op mijn.bovag.nl/corona vindt u ook alle relevante corona-informatie, bijvoorbeeld over de landelijke steunmaatregelen. Heeft u een vraag over deze ledenpeiling of heeft u ergens hulp bij nodig? Bel dan met BOVAG Ledenadvies: (030) 65 95 300. 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring