Nieuwe Coronamonitor staat klaar

Laatste update 02 april 2020 Leestijd: 2 min

Gisterochtend heeft u weer een verzoek gekregen om de BOVAG Coronamonitor in te vullen. Neemt u alstublieft de tijd om de vragen digitaal te beantwoorden. Met de resultaten van de eerste twee peilingen heeft BOVAG onder andere adviezen kunnen geven voor de aanpassing van het noodmaatregelenloket en aanpassing van de NOW-regels. Invullen van de Coronamonitor kan tot aanstaande vrijdag 9.00 uur.

De BOVAG Coronamonitor is een wekelijkse ledenpeiling waarmee BOVAG de impact van het Coronavirus in kaart brengt. Die informatie is namelijk essentieel voor onze belangenbehartiging om op landelijk niveau te werken aan een passende set aan steunmaatregelen. BOVAG heeft uw input keihard nodig.

Vul hem elke week in

U ontvangt de komende tijd elke week op woensdagochtend een e-mail. Wij vragen u hierbij dringend om de tien tot vijftien vragen van de BOVAG Coronamonitor ook wekelijks in te vullen, zodat we de ontwikkelingen in de branche goed kunnen volgen. Elke week bepalen wij namelijk opnieuw aan de hand van de BOVAG Coronamonitor de prioriteiten voor onze belangenbehartiging en wat nodig is om u zo goed mogelijk te helpen. U kunt deze vragenlijst anoniem invullen, antwoorden zijn niet herleidbaar naar uw bedrijf of u persoonlijk. 

Geen mail ontvangen?

De BOVAG Coronamonitor wordt de komende periode elke week op woensdagochtend uitgestuurd. Heeft u geen e-mail van ons ontvangen? Misschien is deze dan in de map met ongewenste mail (spam) terecht gekomen. U kunt ook een mail sturen naar onderzoek@bovag.nl, dan zoeken wij uit wat er mis gaat.  

Blijf op de hoogte via mijn.bovag.nl

Op mijn.bovag.nl/coronamonitor publiceren we wekelijks de uitkomsten van deze peiling, inclusief onze prioriteiten in de belangenbehartiging voor de komende week. Op mijn.bovag.nl/corona plaatsen wij doorlopend nieuws rond Corona en delen wij informatie die relevant is voor u als werkgever en ondernemer in de mobiliteitssector. BOVAG volgt de actualiteiten op de voet en vult de berichtgeving hierover regelmatig op deze pagina aan.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring