Maak nu gebruik van drie maanden gratis viaBOVAG.nl

Laatste update 02 april 2020 Leestijd: 3 min

viaBOVAG.nl staat kosteloos open voor een periode van drie maanden voor alle BOVAG- motorbedrijven. BOVAG-ondernemers die al aangesloten zijn, krijgen in deze maanden dus geen factuur voor het adverteren. BOVAG-ondernemers die nog niet aangesloten zijn, kunnen voor drie maanden gratis deelnemen aan deze occasionwebsite om online hun motorfietsen te adverteren. Na deze drie maanden stopt het plaatsen automatisch en zitten er geen verdere verplichtingen meer aan.

Hoe doe ik kosteloos mee? 

BOVAG-leden die nog niet adverteren op viaBOVAG.nl kunnen via de volgende stappen het adverteren op viaBOVAG.nl starten: 

  1. Ga naar https://mijn.bovag.nl/viabovagmotor en meld je aan voor kosteloos adverteren
  2. Neem contact op met je voertuigmanagementsysteem (VMS) en vraag of zij de koppeling met viaBOVAG.nl willen aanzetten. Heb je geen VMS, neem dan rechtstreeks contact op met viaBOVAG.nl via 030-2028202 of adverteerders@viabovag.nl.
  3. Vraag je VMS-leverancier of deze kan helpen om jouw motoren in één keer te plaatsen of plaats zelf de motoren die je wenst online. 

BOVAG-leden die al klant zijn, hoeven geen actie te ondernemen om te profiteren van het drie maanden gratis abonnement. Heb je vragen of opmerkingen, neem dan contact op met viaBOVAG.nl via 030-2028202 of adverteerders@viabovag.nl. 

Gebruik deze periode om je advertenties op viaBOVAG te plaatsen en/of bij te werken  

Dwingt Corona je ertoe dat een deel van jouw personeel thuis werkt? Of zijn er medewerkers die momenteel weinig werk kunnen doen, maar wel fit zijn? Dan is het bijwerken en/of plaatsen van jouw advertenties op viaBOVAG.nl wellicht een goed idee, mocht je daar nog niet aan toe gekomen zijn of een achterstand in hebben opgelopen. 

Tips geven of vragen? 

Heb je tips of vragen aan viaBOVAG.nl? Of wil je weten hoe je het beste jouw advertenties kan plaatsen? Neem dan contact op via 030-2028202 of adverteerders@viabovag.nl.  

viaBOVAG.nl is een portal ván en vóór BOVAG-leden en daarom draagt het haar steentje bij om BOVAG-ondernemers toekomstbestendig te houden en maken.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring