Leren met vouchers van OOMT

Laatste update 29 april 2020 Leestijd: 2 min

Alle medewerkers van bij OOMT aangesloten bedrijven krijgen deze week vouchers toegestuurd waarmee ze online een opleiding, cursus of training kunnen volgen. Het aanbod is groot waardoor dit interessant is voor zowel werkgevers als werknemers en BBL-leerlingen. De voucher heeft een waarde van maximaal 100 euro. OOMT wil hiermee stimuleren dat medewerkers en werkgevers zich ook in deze tijd blijven ontwikkelen.

In de brief van OOMT staat een persoonlijk OOMT-nummer waarmee op de website van OOMT een vouchercode kan worden aangevraagd. Met deze code kunnen deelnemers een online training volgen bij: Autoniveau, GMTO, Innovam, EV Kenniscentrum of New Heroes. De trainingen gaan bijvoorbeeld over het bijspijkeren van kennis over EV of (persoonlijk) leiderschap verbeteren, sales, HR, Financien, Duty Cycle of HIGH-speed CAN-bus.

De voucher is gelding vanaf 1 mei tot en met 31 juli 2020. Omdat het aanbod heel groot is, biedt OOMT naast de voucher ook ondersteuning van een OOMT-coach aan. Deze coach kan meedenken en kijken welke cursus op dit moment het beste bij iemand past. De OOMT-coaches zijn te bereiken via 0800 0155.

Zorg dat ook uw medewerkers de kans krijgen om zich verder te ontwikkelen en attendeer hen op dit aanbod van OOMT.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring