BOVAG in gesprek met de banken 

Laatste update 01 april 2020 Leestijd: 2 min

BOVAG wil dat leden, als zij aankloppen bij hun bank voor steun, geen last hebben van onnodige regeldruk. En dat zij snel en goed geholpen worden met hun (financierings-)probleem. Daarom is BOVAG in gesprek met de NVB: Nederlandse Vereniging van Banken

BOVAG wil er voor zorgen dat banken goed meewerken in de uitvoering van de steunmaatregelen, zoals de BMKB-regeling. We willen bijvoorbeeld onderzoeken of er wel sprake is van een eerlijk speelveld tussen bedrijven die wel/niet al een financiering hebben lopen (van voor de Corona-uitbraak). Als input voor de gesprekken met de NVB willen wij graag weten waar u mogelijk tegenaan loopt in het contact met uw bank. Daarom komt u in de BOVAG Coronamonitor die we vanochtend verstuurd hebben een paar extra vragen tegen die hierover gaan. 

Hierbij doen we de oproep: vul ook deze week weer de BOVAG Coronamonitor in, zodat we de ontwikkelingen in de branche goed kunnen volgen. Elke week bepalen wij namelijk opnieuw aan de hand van de BOVAG Coronamonitor de prioriteiten voor onze belangenbehartiging en wat nodig is om u zo goed mogelijk te helpen. Essentiele maatregelen om u en uw bedrijf door deze periode heen te helpen, ook als het gaat om de banken dus. 

Heeft u een vraag over de BOVAG Coronamonitor of heeft u ergens hulp bij nodig? Bel dan met BOVAG Ledenadvies: (030) 65 95 300.


 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring