BOVAG doet voorstel uitbreiding noodmaatregelenpakket

Laatste update 01 april 2020 Leestijd: 2 min

BOVAG heeft een serie aan voorstellen gedaan voor uitbreiding van het noodmaatregelenpakket, uitbreiding van de werking ervan, ondersteuning van processen in de automotive retail en verbetering liquiditeit via fiscaliteit. Deze voorstellen zijn gebaseerd op de conclusies uit de meest recente BOVAG Coronamonitor en zijn gedaan in een brief die verspreid is aan het kabinet, diverse departementen, overheidsinstanties en VNO-NCW en MKB Nederland. BOVAG heeft hierop diverse reacties ontvangen en is in gesprek over de voorstellen.

In de brief doet BOVAG onder andere voorstellen voor aanpassing van de BMKB-regeling, GO-regeling en  NOW-regeling. Lees hier de volledige brief.

BOVAG Coronamonitor: vult u hem al wekelijks in?

BOVAG houdt wekelijks een ledenpeiling: de BOVAG Coronamonitor. Heeft u deze al ingevuld? Door deze peiling onder leden elke week te houden, kan de vereniging snel zien welke hulp nodig is in de branches en dat met zijn netwerk bespreken. Doel is om leden hiermee snel ondersteuning te kunnen bieden in deze moeilijke tijd. Sinds woensdagochtend staat de nieuwe vragenlijst klaar die tot vrijdagochtend 3 april 9.00 uur kan worden ingevuld. Geen vragenlijst ontvangen? Stuur dan een mail naar onderzoek@bovag.nl. BOVAG-leden ontvangen elke maandag een update van de monitor in een nieuwbrief. Zie hier de resultaten.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring