Jaarcongres BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven 8 oktober. Bent u erbij?

Laatste update 19 september 2019 Leestijd: 2 min

Hoe kan ik meer verdienen aan occasionklanten? Hoe maak ik functioneringsgesprekken makkelijker? Hoe werkt het digitale serviceboekje precies? Op deze vragen en veel meer krijgt u antwoord tijdens de infosessies op het Jaarcongres BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven op 8 oktober aanstaande. Deelnemers hebben keuze uit zeventien workshops om zich te laten informeren of om mee te discussiëren over de meest uiteenlopende onderwerpen die spelen in de branche. Traditiegetrouw vindt op het congres ook de ontknoping plaats van de verkiezing BOVAG Onafhankelijk Autobedrijf van het jaar. Heeft u zich al ingeschreven? Doet dit dan snel op www.bovagjaarcongres.nl.

Het plenaire gedeelte wordt geleid door Maarten Bouwhuis (BNR Radio). Branchevoorzitter Onafhankelijke Autobedrijven bij BOVAG, Gerard ten Buuren, vertelt over de positie van het onafhankelijke autobedrijf. Olaf Gietelink (vice President Product Marketing bij Tom Tom Automotive) vertelt over ontwikkelingen als autonoom rijden, innovatieve producten en diensten uit zijn bedrijf en de opkomst van branchevreemde partijen in de automotive zoals Google. Sporters Erben Wennenmars en Rob Harmeling geven hun kijk op uitdagingen die zij als sporter hebben ervaren en waar u als ondernemer uw voordeel mee kunt doen. Natuurlijk is er in het programma voldoende ruimte om bij te praten met branchegenoten, partners uit het BOVAG-netwerk en het BOVAG-team.

Benieuwd naar het volledige programma of meer informatie over de sprekers en tijden, kijk op www.bovagjaarcongres.nl. Overdag te druk om aan te sluiten? Geen punt, u kunt ook alleen het avondprogramma bijwonen vanaf 18.30 uur.

 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring