INDI 2.0 nu ook gekoppeld aan softwarepakket Autoline

Laatste update 12 september 2019 Leestijd: 2 min

Het pakket Autoline van DMS-leverancier CDK Global is onlangs officieel gecertificeerd voor INDI 2.0 door de vereniging INDI. EVA van CDK en I'Car van ITmotive zijn al gecertificeerd.

Vrijwel alle automerken zijn binnen INDI vertegenwoordigd. Zij vragen van DMS-leveranciers om een goede koppeling met INDI te realiseren. Een certificering garandeert de gebruiker binnen het dealerbedrijf dat de INDI-koppeling met het DMS-pakket goed werkt en praktisch is ingericht.
 
Om een goed werkende koppeling te kunnen garanderen, werkt INDI met certificeringen.  Voor INDI 2.0 zijn op dit moment Autoline en EVA van CDK en I’Car van ITmotive gecertificeerd. Met de komst van INDI 2.0 worden alle DMS-pakketten opnieuw gecertificeerd. De overige DMS-leveranciers zijn op dit moment nog bezig met het ontwikkelen van de koppelingen.
 
Al jaren gebruiken meer dan 750 dealers maandelijks INDI. Met de komst van het 2.0-platform is er zicht op nog eens 250 extra aansluitingen. Ook voor truckdealers is het interessant om aan te sluiten, omdat INDI onder andere veel KvK-schoningen verwerkt.
 
INDI organiseert al jaren samen met RDC, de aanbieder van de INDI-diensten, voor meer dan 800 dealervestigingen en 18 verschillende automerken het schonen en up-to-date houden van klantdata.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring