4 redenen om u aan te melden voor de branchebarbecue voor (ruit)schadeherstelbedrijven

Laatste update 06 september 2019 Leestijd: 3 min

BOVAG organiseert op 12 september een branchebarbecue voor de schadeherstelbranche. Tijdens dit netwerkevenement is er uitgebreid de tijd om de banden aan te halen met branchegenoten en relaties. De avond in het BOVAGhuis heeft ook een informatief tintje, u wordt bijgepraat over actualiteiten in de branche en wat BOVAG voor u doet. Heeft u zich nog niet aangemeld? We geven u vijf redenen om dit alsnog te doen.

1 Hoor meer over de pilot van BOVAG rondom kostprijsberekening

Wat is de (kost)prijs van schadeherstel? Samen met een groep ondernemers heeft BOVAG een pilot gedaan rondom kostprijsberekening. In de schadeherstelbranche draait het om efficiëntie en productiviteit, dus is de behoefte aan inzicht in cijfers groot. En het belang van goede branchecijfers neemt alleen maar toe als we kijken naar ontwikkelingen in de branche en de veranderingen die (nu al) op ons afkomen. Hoe BOVAG dit collectief wil oppakken, hoort u tijdens de branchebarbecue.

2 Wees als eerste op de hoogte van de uitkomsten van het onderzoek naar merkerkenningen

Na het eerste BOVAG-onderzoek naar het sentiment rondom merkerkenning heeft BOVAG een nieuw onderzoek gedaan naar hoe de verschillende erkenningen zich tot elkaar verhouden. Wees er donderdag ook bij, dan krijgt u de analyse en inzicht in de vervolgstappen.

3 Hoor wat BOVAG voor u heeft gedaan en gaat doen dit najaar

Naast het onderzoek dat BOVAG deed naar de toekomst van de schadeherstelbranche en de impact van ADAS, gebeurde er afgelopen jaar veel op PR- en lobbygebied. We vertellen u hoe BOVAG uw belangen behartigde op grote en kleinere schaal én wat er dit najaar op de planning staat.

4  Ontmoet andere ondernemers en relaties uit de (ruit)schadeherstelbranche

Tijdens de barbecue heeft u alle tijd om bij te praten met collega-ondernemers, ideeën en ervaringen uit te wisselen.

Trap het najaarsseizoen goed af en wees er donderdag ook bij! U bent vanaf 16.30 uur welkom in het BOVAGhuis. Het inhoudelijke programma duurt van 17.00 tot 18.30 uur, daarna steken we de barbecue aan.

Meld u direct aan

Meer informatie over het programma

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring